Toyota Corolla Auris

Na 12 jaar verdwijn de Auris uit europa maar is er plaats voor een oude bekende. De nieuwe Toyota Corolla die sins 1966 plusminus 45 miljoen exemplaren op de markt bracht is één van de populairste modellen in de wereld. Toyota is duidelijke met het richten van hun pijlen op dit vertrouwde model. Hatchback, Sedan en Touring Sports zijn de nieuwe mogelijkheden die gekozen kunnen worden bij het nieuw Corolla model.

Twee hybride smaken

Voor het eerst in een 50-jarige geschiedenis is het mogelijk om uit twee hybride smaken te kiezen. Een 1.8 met 122 pk/90kW en een 2.0 met 180pk/132kW die sportief maar toch zuinig wil rijden. In de meeste gevallen gaat dat niet goed samen maar met Toyota probeert dat met dit model wel mogelijk te maken.

TNGA Architecture voor Toyota Corolla

Toyota heeft de Corolla een nieuw vorm gegeven met TNGA (Toyota New Global Architecture) platform. De auto heeft een laag zwaartepunt waardoor de bestuurder een stabiel en sportief rijplezier geeft. Buiten het feit dat de Corolla sportief rijd ziet het model er ook zo uit. De Corolla is als opvallende bi-tone kleurencombinatie met zwart dak al een hele indrukwekkende en stoere auto maar ook in één kleur straalt deze auto.

Categorieën