Suzuki Rhino-modellen 2017

Suzuki introduceert op Nederlandse bodem de speciale en rijk uitgeruste Rhino-versie. Deze uitvoering is vanaf 15 mei beschikbaar voor de volgende Suzuki-modellen: de Celerio, Ignis, Baleno, Vitara, S-Cross en Jimny.

Avontuurlijke styling

De Rhino-uitvoering is voorzien van een avontuurlijke styling. De modellen zijn te herkennen aan de skidplates vóór en achter, zilverkleurige buitenspiegelkappen, lichtmetalen wielen en vloermatten met lederen randen. Daarnaast is de dakspoiler in carrosseriekleur meegespoten en prijkt op de B-stijl een genummerde Rhino-badge.

Suzuki gebruikte de Rhino-neushoorn als inspiratiebron voor deze uitvoering. Jarenlang steunen de Japanners het neushoornreservaat in Tanzania, en met de Rhino-versies gaat het merk een stap verder. Voor ieder verkochte Rhino-uitvoering maakt Suzuki een bedrag over naar Mkomazi National Park, het beschermde leefgebied van de zwarte neushoorn.

Rijke standaarduitrusting

Standaard zijn de Rhino-modellen uitgerust met o.a. een 7 inch touchscreen, multimediasysteem met smartphone-integratie, airconditioning of climate control en geïntegreerde/portable navigatie.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Celerio Rhino: € 12.999,-

Ignis Rhino: € 16.949,-

Baleno Rhino: € 17.799,-

Vitara Rhino: € 24.999,-

S-Cross Rhino: € 25.999,-

Jimny Rhino: € 28.499,-

Categorieën