Seat Ateca FR 2018

Seat steekt de Ateca in een nieuw, sportief jasje. De cross-over is begin 2018 namelijk ook verkrijgbaar als FR, dat vooral voor uiterlijke aanpassingen zorgt. Prijzen worden later bekendgemaakt.

19 inch wielen zijn optioneel

Momenteel is de Seat Ateca al leverbaar als Reference, Style en Xcellence, en aan dat lijstje wordt nu de FR toegevoegd. Deze nieuwe uitvoering onderscheidt zich met een sportievere vormgeving. Denk aan de in zwart uitgevoerde dakreling, grille en raamomlijsting. De bumpers zijn in carrosseriekleur meegespoten, terwijl FR-badges op de radiator grille en achterklep te vinden zijn. Optioneel is de Ateca FR te bestellen met 19 inch lichtmetalen wielen.  

Ook binnenin ontdekken we meerdere FR-logo’s, zoals op het stuurwiel en de aluminium instaplijsten. Sportstoelen in Alcantara-bekleding zijn standaard, al behoort leer ook tot de mogelijkheden. De bekleding wordt bijeen gehouden door rode stiksels op de stoelen, pookknop en het stuur.

Benzine of diesel

Of je nu liever benzine of diesel rijdt: de Ateca FR beschikt in beide gevallen over 190 pk. Zowel de 2.0 liter TSI als 2.0 liter TDI worden standaard gekoppeld aan Seat’s vierwielaandrijvingssysteem.

Categorieën