Škoda Kodiaq Scout 2017

Škoda heeft bij voorbaat het doek getrokken van de Kodiaq Scout, een avontuurlijke variant van de reguliere Kodiaq. Het model beleeft zijn wereldpremière tijdens de Autosalon van Genève (9 t/m 19 maart 2017). Prijzen worden later bekendgemaakt.

Specifiek ontworpen 19 inch wielen

Het Tsjechische merk voorziet de Kodiaq Scout van bodembescherming aan de voor- en achterzijde, kunststofbescherming rondom en zilverkleurige details. Deze accenten vind je terug op de grille, dakreling, raamomlijsting en buitenspiegelkappen. Daarnaast staat hij op 19 inch wielen, die specifiek voor de Scout-variant zijn ontworpen.

Rijke uitrusting

De Škoda Kodiaq Scout wordt vanaf deze zomer aangeboden in het Ambition-uitrustingsniveau. Standaardvoorzieningen zijn o.a. Driving Mode Select, parkeersensoren vóór en achter, Alcantara-bekleding, LED-sfeerverlichting in tien kleuren, een multifunctioneel stuurwiel en een audiosysteem (inclusief acht luidsprekers). Tevens beschikt de avontuurlijke versie over speciale vloermatten en dorpellijsten met Kodiaq-logo.

Optioneel is het Columbus-infotainmentsysteem te bestellen met een 9,2 inch touchscreen. Het systeem biedt o.a. een WiFi-hotspot, waarmee smartphones en tablets verbonden kunnen worden met internet.

Drie motoren

Het motorenprogramma omvat twee benzinekrachtbronnen en één diesel. De Kodiaq Scout is verkrijgbaar met een 1.4 liter TSI (150 pk), 2.0 liter TSI (180 pk) of 2.0 liter TDI (190 pk) onder de kap. Vierwielaandrijving is in alle gevallen standaard.

Categorieën