Seat Mii by Cosmopolitan 2017

Seat presenteert, in samenwerking met Cosmopolitan, de Mii by Cosmopolitan. Het automerk heeft deze exclusieve Mii gepresenteerd tijdens de London FashFest. Begin volgend jaar wordt hij leverbaar, prijzen zijn nog niet bekend.

Samenwerking met Cosmopolitan

De Mii by Cosmopolitan is, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, in samenwerking met het modeblad Cosmopolitan ontwikkeld. Lezers van het blad konden hun ideeën aangeven en feedback geven.

Bismuth-accenten

Seat zal de Mii by Cosmopolitan leveren in twee verschillende kleuren: Violetto en Candy White. Zowel aan de binnen- als buitenkant zijn er champagne-kleurige Bismuth-accenten te vinden. De paarse stoelen zijn bekleed met Alcantara. Verder zijn er tweekleurige lichtmetalen velgen, en het opschrift met de tekst ‘CosmopolitanlovesMii’ op de dorpellijsten, aanwezig.

Standaarduitrusting

De Mii wordt standaard met het volgende uitgerust: een boordcomputer, donkere ruiten achter, cruise control, mistlampen vóór, parkeersensoren achter, airconditioning, ABS en Hill Hold.

Optioneel is de standaarduitrusting met volautomatische airconditioning of een 300 Watt audio-systeem met subwoofer uit te breiden.

Leverbaar in 2017

De Mii by Cosmopolitan zal tijdens de Autosalon van Parijs zijn opwachting maken. In het begin van 2017 wordt dit model leverbaar in Nederland als drie- en vijfdeurs. Seat voorziet ‘m van een 60 pk sterke 1.0 liter driecilinder benzinemotor met handgeschakelde versnellingsbak.

Categorieën