Seat Leon Cupra R 2017

Seat heeft, voorafgaand aan IAA Frankfurt, de Leon Cupra R voorgesteld. De eerste details zijn inmiddels bekend. Het betreft een gelimiteerde versie van 799 exemplaren, die eind dit jaar geleverd worden.

Meer vermogen

Om de spanning tot de persdagen te bewaren, geeft Seat niet alle informatie vrij. Het staat in ieder geval vast, dat er slechts 799 stuks worden geproduceerd. Elk exemplaar krijgt een 2.0 liter TSI met een handgeschakelde zesbak (310 pk) of DSG-automaat (300 pk). Tevens is het model voorzien van Brembo-remmen en een adaptief onderstel.

Het onderscheid van de Leon Cupra R

De Seat Leon Cupra R onderscheidt zich met koolstofvezelaccenten op de voor- en achterspoiler, zijskirts en diffuser. Daarnaast herken je deze uitvoering aan de koperkleurige velgen en buitenspiegelbehuizing. Qua exterieurkleur kan de klant kiezen uit Pyrenees Grey, Midnight Black en Matte Grey (tegen meerprijs).

Binnenin ontdekken we ook koolstofvezel en koperkleurige elementen. Alcantara-bekleding op het stuurwiel en de versnellingspook, dragen bij aan een sportieve sfeer.

Categorieën