Jimny 2018

De vierde generatie Suzuki Jimny is vanaf nu te bestellen in Nederland. Met een keuze uit drie uitvoeringen beginnen de prijzen voor de kleine offroader bij €26.999.-

Hippe lifestyle-offroader

Suzuki heeft de Jimny in de markt geplaatst als hippe kleine SUV voor zowel een stadse omgeving als serieus werkpaard. Zo is de Jimny standaard voorzien van 15 inch lichtmetaal en is de aandrijving verdeeld over alle vier de wielen. Onder de motorkap vinden we een 1.5 liter viercilinder met 74 kW/ 102 pk. De bescheiden motor samen met een stevig ladderchassis moeten zorgen voor veel rijplezier op asfalt en op open terrein.

Drie uitvoeringen en acht kleuren

De Jimny is te bestellen in de uitvoeringen: Comfort, Select en Stijl. De prijzen starten bij de Comfort uitvoering op €26.999.-, de Select €27.999.- en de Stijl vanaf €29.999.-. Met het uitgebreide accessoires aanbod is de Jimny volledig te personaliseren. De kleurenwaaier bestaat uit vijfverschillende standaard kleuren: Bluish Black, Silky Silver Metallic, Jungle Green, Medium Gray en Superior White. Daarnaast zijn er ook drie two-tone-kleurenopties: Brisk Blue, Chiffon Ivory en Kinetic Yellow die gecombineerd worden met een Buish Black Pearl kleurige kap.

Lees hier meer over de vierde generatie Suzuki Jimny

 

Categorieën