Hyundai IONIQ Electric 2016

Hyundai heeft vandaag de prijzen van de nieuwe IONIQ Electric bekendgemaakt. De IONIQ Electric is leverbaar in de uitvoeringen Comfort en Premium, en wordt standaard geleverd met een servicepakket (laadpaal en -kabel, E-roamingkaart, garantie, installatie en onderhoudspakket). Prijzen zijn respectievelijk € 33.995,- en € 37.495,-.

Elektromotor van 120 pk

De volledig elektrische IONIQ Electric beschikt over een 120 pk sterke elektromotor. Dit model accelereert in 9,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Zijn topsnelheid ligt op 165 km/h, en door de elektromotor stoot ‘ie geen CO2 uit, waardoor hij in aanmerking komt voor 4% bijtelling.

Comfort- of Premium-uitvoering

Comfort

Standaard biedt de Comfort-uitvoering van de IONIQ het volgende: 8 inch LCD-navigatiesysteem met achteruitrijcamera, FM-radio, DAB+, een infotainmentsysteem met Android Auto/Apple CarPlay en TomTom Live Services. Andere zaken zoals airco, parkeersensoren vóór en achter, adaptieve cruise control met Stop & Go-functie, verwarmbare buitenspiegels, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, zijn ook standaard in deze Comfort-uitvoering inbegrepen.

Premium

Mocht de eerdergenoemde uitvoering niet aan de eisen voldoen, dan is er altijd nog de Premium-uitvoering. Deze variant onderscheidt zich o.a. door lederlook-bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en verwarmbare voor- en achterstoelen. Ook biedt Hyundai de mogelijkheid om een smartphone draadloos op te laden.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën