Volkswagen cross up! 2017

De Nederlandse Volkswagen-importeur heeft onlangs de prijzen van de vernieuwde cross up! bekendgemaakt. Prijzen beginnen bij € 16.235,- (inclusief BTW en BPM). 

Avontuurlijke up!

De vernieuwde Volkswagen cross up!, die begin november vorig jaar werd gepresenteerd, is de avontuurlijke variant van de reguliere up! Men kan de cross up! herkennen aan de offroad-bumpers, in Light Silver uitgevoerde buitenspiegels en zwarte carrosseriepanelen op de wielkasten, portieren en dorpels. De dakrails is voorzien van de kleur zilver, terwijl het exterieur is afgewerkt met chroom. Ten opzichte van de normale up!, staat dit model 15 millimeter hoger op z’n 16 inch lichtmetalen wielen. Ten slotte kan de klant kiezen uit tien verschillende carrosseriekleuren.

Keuze uit twee motoren

Volkswagen levert de vernieuwde cross up! met de 1.0 liter benzinekrachtbron (75 pk) en de 1.0 liter TSI-turbobenzinemotor (90 pk). De eerstgenoemde krachtbron is optioneel ook leverbaar als BlueMotion met DSG-transmissie.

Dashpad

Voor het eerst binnen het up!-gamma wordt de cross up! voorzien van een dashpad. Standaard wordt ‘ie onder meer uitgerust met Climatic-airconditioning, parkeersensoren achter (Park Distance Controle), cruise control, smartphone-integratie en het Radio Composition Phone-audiosysteem. Zaken zoals speciale cross-stoelbekleding en oranje sfeerverlichting behoren ook tot de standaarduitrusting.

Categorieën