Mini Cooper S E Countryman ALL4 2017

Mini heeft het prijskaartje van de Cooper S E Countryman ALL4 bekendgemaakt. In ons land start de prijslijst bij € 40.700,- (inclusief BTW en BPM).

Nu leverbaar

Sinds begin februari staat de nieuwe Countryman bij de Mini-dealers. Op de plug-in hybride-variant was het even wachten, maar dat is verleden tijd. Vanaf deze maand is de Cooper S E Countryman ALL4 leverbaar in Nederland.

Standaarduitrusting

De standaarduitrusting omvat onder andere: een met leder bekleed stuurwiel, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, verwarmbare ruitenwissersproeiers, een licht- en regensensor, cruise control en 16 inch lichtmetalen velgen.

Benzine- en elektromotor

De Cooper S E Countryman ALL4 wordt aangedreven door een 1.5 liter driecilinder benzinemotor (136 pk) en elektrokrachtbron (88 pk). Het gecombineerde motorvermogen komt neer op 224 pk.

Een actieradius van iets meer dan 40 kilometer is, als het aan Mini ligt, mogelijk. Het lithium-ion accupakket, met 7,6 kWh aan capaciteit, is hier verantwoordelijk voor. Volledig opladen neemt ongeveer 2,5 uur in beslag bij 3,7 kW (230V stroomsterkte). Het gemiddelde brandstofverbruik ligt op 2,1 liter/100 km, dat overeenkomt met een CO2-emissie van 49 g/km.

Categorieën