Nissan 370Z modeljaar 2018

Komende tijd worden steeds meer modellen klaargestoomd voor modeljaar 2018, waaronder de Nissan 370Z. Deze verbeterde sportwagen is per direct bestelbaar.

Optische update

Bij een modeljaarupdate gaat het vaak om kleine verbeteringen. Dit geldt ook voor de 370Z. De portiergrepen en het onderste gedeelte van de achterbumper, zijn voortaan in zwart uitgevoerd. De lichtunits hebben een donkere tint, en Nissan levert vanaf nu nieuwe 19 inch lichtmetalen velgen. Het plaatje wordt compleet gemaakt door de nieuwe Red Metallic-exterieurkleur.

Binnenin zijn er minder aanpassingen doorgevoerd. Op de optielijst vinden we nu het Nissan Connect Premium-multimediasysteem met 7 inch touchscreen. 

Ook technisch verbeterd

De Nissan 370Z is tevens op technisch vlak verbeterd. Samen met de fabrikant Exedy ontwikkelde Nissan een nieuwe koppeling voor de handgeschakelde variant. Nissan meldt dat het koppelingspedaal lichter aanvoelt en dat de precisie is toegenomen.

Op motorisch gebied blijft alles bij het oude. Onder de kap van de Nissan 370Z vinden we een 328 pk sterke 3.7 liter V6-krachtbron. Middels een manuele zesbak of zeventrapsautomaat worden de achterwielen aangedreven. 

Categorieën