Renault ZOE

Voor het modeljaar 2018 is de Renault ZOE getrakteerd op een nieuwe elektromotor. Naast de R90 kan er nu ook gekozen worden voor de krachtige R110-elektromotor. Ook de standaarduitrusting, kleuropties en het optiepakket zijn voorzien van een update.

Meer vermogen 

Renault heeft de R110-elektromoter volledig nieuw ontwikkeld voor de ZOE. Een verhoging van 12 kW/ 16 pk ten opzichte van de R90-motor is het resultaat. Dankzij de innovatieve elektronica en hoge energie-efficiency heeft Renault meer vermogen weten te creëren zonder stijging in gewicht en grote van de motor. Door het nu bereikte totaalvermogen van 80 kW/ 109 pk met 225 Nm koppel wordt het gat tussen de 80 en 100 km/u met twee seconden sneller gedicht. De topsnelheid blijft nog altijd wat aan de lage kant met 135 km/u.

De Entry uitvoering met de 22 kWh- batterij zal komen te vervallen. Alle versies zullen worden uitgevoerd met de Z.E. 40-batterij met 41 kWh. De R90-motor blijft alleen voor Life uitvoering beschikbaar. De Limited en Bose uitvoeringen zullen beide alleen met de R110-motor worden uitgerust. Wat de nieuwe R110-elektromotor gaat doen met de actieradius is nog niet bekend.

Nieuwe kleuren en standaard rijker uitgerust

Voor modeljaar 2018 is de standaarduitrusting uitgebreid met onder andere DAB+ digitale radio, 16-inch ‘Celsium’ lichtmetaal en instaplijsten. Het R-LINK multimediasysteem is uitgebreid met de ondersteuning voor Android Auto. Toevoegingen aan het optiepakket zijn het Color Pack ‘Purple’ en het BOSE® premium audiosysteem voor het perfecte geluid. Aan de kleurenwaaier is de nieuwe fraaie kleur Blue Violette (paars) toegevoegd.

Batterij huren of kopen

Bij de aanschaf van de ZOE kan er gekozen worden om de batterij meteen te kopen, of te huren voor een bedrag van €69.- per maand. Bij het huren ben je altijd verzekerd van een goed werkende batterij en het scheelt aanzienlijk in de aanschafprijs. Ook voor de leaserijder is de ZOE zeer interessant met een bijtelling vanaf €43.85.- dankzij de 4% waar deze in valt.

Consumentenadviesprijs                           

Uitvoering                         Batterijhuur      Batterijkoop                                                                                   

Life (R90)                            €24.990.-             €32.200.-                            

Limited (R110)                  €27.190.-             €34.400.-

Bose (R110)                       €29.990.-             €37.200

Categorieën