Audi-A4-allroad Quattro

De nieuwe Audi A4 allroad quattro is vanaf nu te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. De prijzen zullen starten bij € 52.990,- voor de 2.0 liter TDI (163 pk), die later dit jaar leverbaar wordt. In eerste instantie start Audi met de A4 allroad quattro 3.0 TDI-modellen. Deze staan vanaf medio juni bij de dealer.

3.0 liter TDI V6

Bij de marktintroductie halverwege juni is de A4 allroad quattro leverbaar als 3.0 liter TDI V6 met 218 pk, in combinatie met de zeventraps S tronic-transmissie met dubbele koppeling (vanaf € 61.190,-). De 3.0 liter TDI V6 met 272 pk en achttraps Tiptronic-transmissie is leverbaar vanaf € 67.180,-. In de nazomer wordt het programma uitgebreid met de 2.0 liter TDI (163 pk) met standaard S tronic-transmissie (vanaf € 52.990,-). Aansluitend volgen de 2.0 liter TFSI (252 pk) met zeventraps S tronic-automaat en de 2.0 liter TDI (190 pk), eveneens met zeventraps S tronic. De prijzen van deze twee modellen worden later bekendgemaakt.

Allroad-carrosseriedelen

De A4 allroad quattro-modellen hebben een eigen, onderscheidende uitrusting. Extra’s vergeleken met de A4 Avant zijn de allroad-carrosseriedelen, speciale aluminium dakrails, blanke raamlijsten en 17 inch lichtmetalen velgen. In het interieur valt het multifunctionele, met leder beklede stuur op en ook Audi Connect is standaard.

Pro Line-pakket

De A4 allroad quattro is tevens leverbaar met het Pro Line-pakket. Voor een meerprijs van € 2.980,- wordt de standaarduitrusting uitgebreid met onder meer comfort-airconditioning, MMI-navigatie, bestuurdersinformatiesysteem in kleur, Audi Parking System achter en cruise control met speedlimiter. De Pro Line Plus-uitrusting (meerprijs € 5.980,-) vult dit alles aan met onder meer MMI-navigatie Plus, Audi Connect, Audi Virtual Cockpit, Audi Sound System, multifunctioneel stuurwiel Plus en LED-koplampen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën