Mercedes-Benz S-Klasse Coupé Night Edition 2017

Mercedes-Benz biedt de S-Klasse Coupé voortaan ook aan als Night Edition. Deze uitvoering onderscheidt zich vooral met hoogglans zwarte details. De Night Edition debuteert op de North American International Auto Show (8 t/m 22 januari 2017), is in april volgend jaar leverbaar, maar vanaf 9 januari a.s. al te bestellen.

20 inch lichtmetalen AMG-velgen

De S-Klasse Coupé als Night Edition is te herkennen aan de hoogglans zwarte grille, 20 inch lichtmetalen AMG-velgen, buitenspiegelkappen en inzetstukken van de dorpelverbreders. Tevens prijkt op de voorspatborden een Night Edition-badge, en kan men optioneel kiezen voor de exterieurkleur seleniet grijs magno.

AMG-sportstuur in nappaleder 

Binnenin is de Night Edition voorzien van een AMG-sportstuur in nappaleder. De onderzijde van het stuur wordt gesierd door een gegraveerd naamplaatje met ‘Night Edition’ als tekst.

Drie motorvarianten

Mercedes-Benz levert de S-Klasse Coupé Night Edition als S 400 4Matic, S 500 en S 500 4Matic. Of alle motorvarianten ook in Nederland gecombineerd kunnen worden met deze uitvoering, is niet bekend.

Categorieën