Mercedes-Benz G 350 d Limited Edition 2017

Mercedes-Benz kan schijnbaar geen genoeg krijgen van gelimiteerde edities. Wederom introduceert het Duitse merk drie limited editions van de G-Klasse.

G 350 d Limited Edition

De Duitsers komen zoals gezegd met drie uitvoeringen op de proppen: de G 350 d Limited Edition, G 350 d Professional Limited Edition en G 500 Limited Edition.

Eerstgenoemde uitvoering is uitgevoerd in Designo Mocha Black metallic en staat op 19 inch lichtmetalen AMG-velgen. We zien beschermranden in geborsteld aluminium, donker getinte achterruiten en een elektrisch schuif-/kanteldak. Binnenin ontdekken we bruin lederen bekleding op de stoelen en een tweekleurig stuurwiel (bruin / zwart). 

G 350 d Professional Limited Edition

Voor de G 350 d Professional Limited Edition kiest Mercedes-Benz de kleur China Blue. Hij onderscheidt zich met een stalen voorbumper, voorspatlappen en beschermroosters voor richtingaanwijzers. 

Het interieur kenmerkt zich door verwarmbare stoelen met klassiek ruitjespatroon. Verder beschikt deze editie over een verwarmde voorruit en een navigatiesysteem met Bluetooth.

G 500 Limited Edition

Tot slot is er de G 500 Limited Edition. Je herkent hem aan de lakkleur Designo Platinum Magno met zwarte accenten. Dit geldt voor o.a. de grille en reservewielbox. De binnenzijde is voorzien van nappalederen bekleding met witte stiknaden en Designo pianolakafwerking.

De standaarduitrusting omvat o.a. donker getinte achterruiten, een verwarmbare voorruit en een Harman Kardon-audiosysteem. Qua veiligheidsystemen is o.a. gedacht aan Active Distance Assist Distronic en dodehoekassistent.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor Duitsland.

G 350 d: € 122.918,-

G 350 d Professional: € 103.940,-

G 500: € 140.164,-

Categorieën