Tesla Model X 2017

Tesla verbetert zijn modellen continu. Ook deze zomermaand introduceert het Amerikaanse merk een scala aan updates voor de Autopilot-functies.

Verbeterde Autopilot

Zowel de Model S als Model X zijn vanaf nu voorzien van verbeterde Autopilot-functies. Enkele voorbeelden zijn verkeersbewuste cruise control, Autosteer, Auto Lane Change, parallelle/rechte Autopark en Summon. Ook automatische noodstop en een waarschuwing voor zijdelingse en frontale botsingen zijn nu standaard inbegrepen.

Elke nieuwe Tesla beschikt standaard over de laatste hardware voor autonoom rijden. Tevens worden de Model S en Model X constant verbeterd, dankzij maandelijkse updates.

Model X: opvallend veilig

Met de nieuwste technologieën op het gebied van autonoom rijden, behoort de Model X tot de meest veilige auto’s van het moment. Dit wordt nogmaals bevestigd door de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration.

De veiligheidsorganisatie beloonde de Model X in alle categorieën met vijf sterren. Hiermee is het de eerste SUV, die uitsluitend een vijf sterren-beoordeling heeft ontvangen. Ook is onderzocht, dat de Model X de kleinste kans op letsel biedt van alle geteste SUV’s.

Categorieën