McLaren 570GT Sport Pack 2018

McLaren heeft de Sports Series-modellen her en der geüpdatet voor 2018. Er zijn meer standaardvoorzieningen en het leveringsprogramma kent meerdere optiepakketten.

Sport Pack voor 570GT

De Sports Series-modellen zijn de 570S Coupé, 570GT en 570S Spider. De 570GT is het meest aangepast en beschikt standaard over koolstof-keramische remschijven. Ook is het Sport Pack optioneel leverbaar, met hetzelfde stuurhuis als de Coupé en Spider. Tevens komt de adaptieve schokdemping en besturing overeen. Pirelli P-Zero Corsa-banden zijn inbegrepen.

Nieuwe Design Edition Packs

De 570GT is bestelbaar met vijf nieuwe Design Edition Packs. Het interieur- en exterieurdesign bevinden zich in één pakket. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor Silica White (exterieur) met Saddle Tan en Carbon Black (interieur) of Pacific Blue (exterieur) met Jet Black en Areia (interieur).

Track Pack voor 570S Coupé

Volgens McLaren is het Track Pack voor de 570S Coupé populair. Dit pakket blijft dan ook leverbaar en is verder uitgebreid. De klant kan nu kiezen uit zes Alcantara Designer Sport-interieurdesigns. 

Categorieën