Maserati Ghibli 2013

Maserati heeft de Ghibli en Quattroporte klaargestoomd voor modeljaar 2017. De Italiaanse autofabrikant voerde kleine maar belangrijke wijzigingen door. Zo is het uiterlijk licht aangescherpt, en zijn beide modellen voortaan leverbaar met een nieuw infotainmentsysteem. De laatstgenoemde feature is overigens ook voor de nieuwe Levante bestemd.

Nieuw infotainmentsysteem

Eén van de belangrijkste toevoegingen, is het nieuwe infotainmentsysteem voor de Ghibli, Quattroporte en Levante. Het systeem heeft een 8,4 inch touchscreen, werkt in combinatie met Apple CarPlay/Android Auto en behoort tot de standaarduitrusting.

Bijna alle functies zijn via het infotainmentsysteem te bedienen, bijvoorbeeld de navigatie, stoel- en stuurverwarming en klimaatregeling. Daarnaast is er een SD-kaartlezer en USB- en AUX-aansluiting aanwezig.

Aanbod assistentiesystemen

Naast de toevoeging van een nieuw infotainmentsysteem, ging ook het aanbod assistentiesystemen op de schop. De klant kan vanaf nu als optie kiezen uit o.a. Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Lane Departure Warning, Forward Collision Warning met Advanced Brake Assist, Automated Emergency Braking, Blind Spot Alert & Rear Cross Path en een nieuwe Rear View-camera.

Eerder, op 13 juni jongstleden, introduceerde Maserati de vernieuwde Quattroporte. Meer informatie is in dit nieuwsbericht terug te vinden.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Ghibli (Diesel): € 84.279,-
Levante (Diesel): € 102.529,-
Quattroporte (Diesel): € 116.715,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën