Kia ProCeed

De nieuwe Kia ProCeed is een echte Europese auto geworden. Dat zie je aan het ontwerp van deze prachtige ProCeed. Qua aantrekkelijkheid gaat het Kia voor de wind. Kia staat stabiel in de top 10 bestverkopende automerken en Nederland is de zesde grootste markt voor het automerk, met maar liefst 23.200 verkochte Kia’s in 2017. De auto is ontworpen in Frankfurt door het design-, productontwikkelings- en R&D team van Kia. De auto zal gebouwd worden op Slowaaks grondgebied. Begin 2019 start de verkoop van de Kia ProCeed en hij wordt in verschillende smaken geïntroduceerd. Uiteraard krijgt de ProCeed ook de bekende zeven jaar garantie / 150.000 km. 

Zuinig rijden

Voor de consumenten die op zoek is naar ruimte, is deze nieuwe Kia ProCeed met een 594 liter gemeten bagageruimte een ideale auto. Zo is deze ProCeed Sportswagon leverbaar met sterke 1.0 T-GDI goed voor 120pk/88kW gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie in een Comfortline uitvoering. Deze motor en bakcombinatie is ook leverbaar in Dynamicline, DynamicPlusLine en ExecutiveLine uitrustingsniveaus. 

Sportief tintje met

Voor de wat sportievere Kia liefhebbers is er ook een ProCeed 1.4 T-GDI goed voor 140pk/102kW. Je betaalt straks iets meer, maar je krijgt meer sportief rijplezier. Deze ProCeed is leverbaar in de smaken DynamicPlusLine en ExclusiveLine. De 1.4 T-GDI levert al deze prachtige versies met de zeventrapautomaat met dubbele koppeling. Voor degene die daar niet bekend mee zijn, dubbelekoppelingversnellingsbak is zoals het zichzelf al beschrijft. De ene koppeling is voor de ‘even’ versnellingen en de andere koppeling voor de ‘oneven’.

Dieselrijders worden niet vergeten

Ook aan de zakelijke rijders wordt gedacht. Zo biedt Kia de ProCeed met een sterke 1.6 Diesel CRDi die goed is voor 115pk/84kW. Deze auto is niet alleen leverbaar in DynamicLine maar ook in DynamicPlusLine en ExecutiveLine.

Categorieën