Bugatti-showroom Dubai 2017

Vandaag is de grootste Bugatti-showroom ter wereld geopend. De nieuwe verkooplocatie, aan de Sheikh Zayed Road in het centrum van Dubai, opende vandaag officieel haar deuren.

Hypermoderne showroom

De Verenigde Arabische Emiraten is één van de belangrijkste markten voor Bugatti, en dus kan een hypermodern en luxueuze showroom niet ontbreken. De oppervlakte van de grootste Bugatti-dealer ter wereld bedraagt 240 m².

Het verkooppunt is omgetoverd tot een echte Bugatti-wereld. Zo staat bij de ingang de Chiron geparkeerd, terwijl de klant tijdens de configuratie van zijn/haar droomauto op de loungebank plaatsneemt. Het merk noemt deze ruimte dan ook de ‘Customer Lounge’. Bijzonder is dat de Chiron wordt geconfigureerd op twee gigantische beeldschermen.

Veel Chirons naar UAE

Dat Bugatti een herzien verkooppunt opent in hartje Dubai, is niet zonder reden. De Verenigde Arabische Emiraten neemt een groot aantal orders voor zijn rekening, 26% om precies te zijn. Al Habtoor Motors, verkoop- en servicepartner, heeft in totaal 30 aanvragen voor de Chiron ontvangen. Een compleet nieuwe vestiging stond dus hoog op het prioriteitenlijstje van de Franse constructeur.

Categorieën