Mazda6 Sportbreak Skylease Drive 2017

Mazda introduceert een nieuwe, speciale uitvoering voor de Mazda6: de Skylease Drive. Deze uitvoering is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks leverbaar. Prijzen starten bij € 37.640,- voor de Skyactiv-G 165 en is direct verkrijgbaar.

Sedan en Sportbreak

De zakelijke uitvoering van de Mazda6 is er als Sedan en Sportbreak. Er is keuze uit de 2.0 liter Skyactiv-G 165-benzinekrachtbron of 2.2 liter Skyactiv-D 150-dieselmotor. Deze motoren worden altijd gekoppeld aan een zestrapsautomaat.

Riante uitrusting

De Skylease Drive-uitvoering is riant uitgerust met o.a. 17 inch lichtmetalen velgen, climate control, parkeersensoren vóór en achter, achteruitrijcamera en een Traffic Monitoring-camera. Verder is de grote Mazda voorzien van cruise control, een Bose-audiosysteem met DAB+, MZD Connect en een zwart lederen interieur.

4G-internet

Naast dit alles, is ‘ie ook voorzien van een internetverbinding. Door de samenwerking met telecomaanbieder Tele2, heeft deze Mazda6 de beschikking over razendsnel internet. De ingebouwde 4G-router van NetGear zorgt voor een sterk internetsignaal in de auto. De koper krijgt twaalf maanden lang, 5 GB internet per dag aangeboden in Nederland. Mocht de klant na 1 jaar nog steeds van internet gebruik willen maken, dan dient men zelf een (betaalde) aanbieder te zoeken.

Categorieën