Fiat Tipo Hatchback S-Design 2017

Vandaag heeft Fiat de vanafprijs van de Tipo Hatchback S-Design bekendgemaakt. De prijslijst start bij € 26.595,- voor de Hatchback. Eind september staat hij bij de dealers in Nederland.

Debuut in maart jongstleden

We schreven er begin maart al over: de komst van de Tipo Hatchback S-Besign. In die periode debuteerde dit model tijdens de Autosalon van Genève, maar nu weten we uiteindelijk wat hij in Nederland gaat kosten. De Fiat-importeur heeft het prijskaartje van de Hatchback vastgesteld op € 26.595,-, terwijl de stationwagen-variant voor € 1.000,- meer van eigenaar wisselt.

Glanzend zwart Piano Black

De Tipo S-Design is te herkennen aan de glanzend zwart Piano Black-grille, mistlampomlijsting en buitenspiegelkappen. De deurgrepen zijn in carrosseriekleur gespoten. De achterste zijruiten laten zich kenmerken door donkergetint privacy glass, terwijl de klant kan kiezen uit speciale 17 of 18 inch lichtmetalen velgen. Tevens meldt Fiat een nieuwe carrosseriekleur, namelijk Grigio Metropoli.

Aangepast interieur

Ook aan de binnenkant is het een en ander aangepast voor de S-Design-uitvoering. Zo zijn het stuur en de pookknop voorzien van dubbele stiknaden. De stoelen zijn bekleed met een combinatie van Airtex-stof en leder. Dezelfde kleur Piano Black voor het exterieur is ook op de deurpanelen, middenconsole en het dashboard toegepast. Het interieur heeft de kleur Technical Grey gekregen.

Meer informatie over de Fiat Tipo S-Design leest u in dit nieuwsbericht.

Categorieën