Fiat 500X S-Design 2017

De Tipo Hatchback S-Design krijgt gezelschap, want Fiat presenteert tijdens de Autosalon van Genève ook een S-Design-variant van de 500X.

Gepolijste Xenon-koplampen

Net als bij de Fiat Tipo Hatchback, komt er ook een S-Design-variant van de 500X. De elementen van de portiergrepen, zijskirts, voorspoiler, omlijsting van de achterlichten, hendel van de kofferklep en spiegelkappen zijn voorzien van een matte lakkleur en gepolijst staal. Verder vallen de getinte ramen en de gepolijste Xenon-koplampen op. Dit model komt in twee varianten op de markt, namelijk als City Look en Off-Road. De City Look, die tijdens de autobeurs van Genève is te bezichtigen, is uitgevoerd in de matgroene lakkleur Verdi Alpi. Tevens staat hij op 18 inch aluminium velgen.

De Italianen voorzien de 500X S-Design van een 140 pk sterke 1.4 liter MultiJet-benzinemotor, die standaard wordt gekoppeld aan een DCT-automaat

S-Design-stoelen

Aan de binnenkant ontdekken we speciale S-Design-stoelen met een koperkleurig logo. Verder kenmerkt het interieur zich door opvallende donkere details op bijvoorbeeld het dashboard, de middenconsole en deurpanelen.

Categorieën