Ferrari California T HS 2016

Paleis Het Loo wordt dit weekend (2 & 3 juli 2016) het decor van Concours d’Elegance, waar Ferrari ook aanwezig zal zijn. Het Italiaanse automerk zal de nieuwe California T HS aan het Nederlandse publiek tonen, maar er wordt ook stilgestaan bij het overlijden van Dino Ferrari, dit jaar is dat precies 60 jaar geleden.

’60 jaar Dino’-expositie

Het Concours d’Elegance brengt komend weekend met een ’60 jaar Dino’-expositie een ode aan het overlijden van Dino Ferrari, in 2016 precies zestig jaar geleden. Zo’n 15 tot 20 Dino-modellen, waaronder de Dino 206/246 GT & 246 GTS, zullen op zondag 3 juli hun opwachting maken op het concoursterrein in de tuinen van Paleis Het Loo.

Nederlandse primeur: Ferrari California T HS

Een Nederlandse primeur is daarnaast weggelegd voor de zojuist gelanceerde Ferrari California T HS. Dit model is onder meer te herkennen aan de nieuwe, in Grigio Ferro uitgevoerde grille, een diffuser achter in dezelfde kleur met matzwart gaas en zwarte uitlaateindstukken.

Andere Ferrari-modellen

Naast de California T HS, zullen ook diverse andere Ferrari-modellen aan het publiek van Concours d’Elegance getoond worden, bijvoorbeeld de 488 GTB, 488 Spider en de F12berlinetta.

Ferrari wordt tijdens het evenement in Apeldoorn vertegenwoordigd door twee officiële Nederlandse Ferrari-dealers, namelijk Kroymans Ferrari (Hilversum) en Munsterhuis Sportscars (Hengelo).

Het Concours d’Elegance Paleis Het Loo in Apeldoorn is op 2 & 3 juli voor bezoekers geopend van 10.00-18.00 uur.

Categorieën