Mercedes-AMG G 63 Exclusive Edition 2017

Begin mei werden de Mercedes-AMG G 63 en G 65 als Exclusive Edition onthuld. Nu zijn daar meer details over bekend, waaronder de Nederlandse prijzen.

Op IAA Frankfurt

De wereld neemt afscheid van de oerdegelijke G-Klasse. Om zijn carrière op fraaie wijze af te sluiten, introduceert Mercedes-AMG de G 63 en G 65 Exclusive Edition. Beide modellen debuteren op IAA Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Exclusiever wordt het niet

Ze zijn herkenbaar aan de AMG-striping, RVS-onderrijbeveiliging en meegespoten reservewielhouder. Zowel de G 63 als G 65 staan op 21 inch lichtmetalen velgen, allebei met een ander design. Zo heeft eerstgenoemde zwarte, 5-dubbelspaaks wielen met glansgedraaide velgrand, de G 65 beschikt over keramisch gepolijste exemplaren. Daarnaast heeft Mercedes-AMG nog een ander velgdesign beschikbaar, alsmede de optionele matte kleur AMG Monza Grey Magno.

Standaard zijn de Exclusive Editions voorzien van tweekleurig leder. Dit wordt toegepast op het dashboard en de sportstoelen. Het middendeel van de stoelen hebben een ruitlook, terwijl het zitcomfortpakket ook standaard is. Het pakket omvat o.a. stoelventilatie/-verwarming.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

G 63 Exclusive Edition: € 256.289,-

G 65 Exclusive Edition: € 417.633,-

Categorieën