Techrules Ren 2017

Eind deze maand beleeft een Chinese, elektrische supercar zijn Italiaans debuut. We hebben het over de Techrules Ren, die wordt getoond op Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Werelddebuut in Genève

Eerder dit jaar maakte de Ren zijn werelddebuut tijdens de Autosalon van Genève. Deze show duurde van 9 t/m 19 maart, waar het Chinese merk meerdere klanten wist te werven. De eerste orders zijn inmiddels geschreven, terwijl de levering volgend jaar plaatsvindt. De productie start in ieder geval begin 2018.

In het weekend van vrijdag 26 t/m zondag 28 mei 2017 toont Techrules in Italië zijn nieuwste creatie. Voor de piepjonge fabrikant van elektrische sportwagens, is dit de ideale onthullingslocatie. Op Concorso d’Eleganza Villa d’Este zijn namelijk alleen zeldzame en exclusieve modellen te bewonderen.

Aandrijflijn in ontwikkeling

Momenteel ontwikkelt Techrules zijn hybride-aandrijflijn door voor serieproductie in de nabije toekomst. De Ren is voorzien van een gepatenteerde dieselturbine, die de elektrische motoren weer opladen voor gebruik. Alles bij elkaar opgeteld, bedraagt het maximumvermogen 1.305 pk en ligt de actieradius op 1.170 km (80 liter diesel).

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën