BMW Concept Z4 2017

Later vandaag presenteert BMW de Concept Z4 tijdens Pebble Beach Concours d’Elegance. Dan volgen alle details en foto’s, maar wachten op dat laatste is niet meer nodig. Zojuist zijn de eerste beelden gelekt.

Imposanter dan vorige BMW Z4

Dankzij de gelekte foto’s kunnen we vervroegd een blik werpen op de het studiemodel. De Concept Z4 is een voorbode van de productieversie, die waarschijnlijk in maart 2018 volgt. Het werelddebuut van het productiemodel staat gepland voor de Autosalon van Genève.

Maar voor het zover is, toont BMW eerst de conceptuele Z4. Het mag duidelijk zijn, dat de nieuwe Z4 een veel imposanter design ontvangt dan zijn voorganger. De tweedelige grille oogt agressief, terwijl de lichtunits slanker zijn. De achterzijde is eveneens fraai vormgegeven en heeft designkenmerken van de Concept 8 Serie.

Onthulling in Pebble Beach

Zoals we eerder al aankondigden, schittert de BMW Concept Z4 later vandaag in Pebble Beach. Het jaarlijkse Concours d’Elegance vindt plaats aldaar. Meer informatie en hoge resolutie beelden volgen dus spoedig.

Categorieën