Toyota Camry 2019

Het was eerder al bekend dat de Toyota Camry na 15 jaar terugkeert op Nederlandse bodem. Echter zijn nu ook de prijskaartjes bekendgemaakt. Instappen kan vanaf € 39.995,-. Medio mei staat hij in de showrooms.

Standaarduitrusting

Voor net geen 40 mille heb je grote sedan die standaard een rijke uitrusting heeft. 17 inch lichtmetalen wielen, Climate Control, een infotainmentsysteem met 7 inch display en een achteruitrijcamera zijn standaard. Daarnaast beschikt de Active-uitvoering over Toyota Safety Sense, een uitgebreid pakket aan veiligheidssystemen. Dit bevat o.a. voetgangersdetectie, Automatic High Beam, Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert (inclusief stuurassistentie).

Dynamic en Business Intro

Uiteraard is de Toyota Camry in meer smaken leverbaar dan alleen ‘Active’. Zo kan de klant ook kiezen voor het uitrustingsniveau ‘Dynamic’ en ‘Business Intro’. Eerstgenoemde uitvoering is er vanaf € 41.995,-. De ‘Dynamic’ biedt o.a. 18 inch lichtmetalen velgen en een infotainmentsysteem met 8 inch scherm en spraakherkenning. Ook kun je een audiosysteem met 6 luidsprekers en LED-mistlampen verwachten.

Speciaal voor de zakelijke rijder heeft Toyota de Camry Business Intro samengesteld met vele opties. Het prijskaartje van deze uitvoering bedraagt € 43.095,-. Je krijgt voor dit bedrag onder meer stoelverwarming vóór, lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bijrijdersstoel en een draadloze smartphoneoplader. Verder is de auto voorzien van fraaie dorpellijsten en een lichtgevend Camry-logo bij het instappen.

Hybride aandrijflijn

De Toyota Camry onderscheidt zich voornamelijk met zijn zelf ladende hybride aandrijflijn. Het bestaat uit een 2.5 liter viercilinder benzinekrachtbron en elektromotor, die gezamenlijk 218 pk leveren. Schakelen gebeurt via een automatische transmissie.

Categorieën