Renault Kadjar

Na de lancering in 2015 is het de hoogte tijd voor een facelift voor de Renault Kadjar. Zowel interieur als exterieur zijn voorzien van een nieuw fris design. Ook onder de motorkap vinden we compleet nieuwe motoren. De nieuwe Kadjar is vanaf nu te bestellen. De prijzen beginnen bij €28.590.-

Nieuw design voor meer aantrekkingskracht

Het eerste dat opvalt aan het vernieuwde design zijn de herkenbare C-vormige lichtpartijen. Ook de mistlampen hebben een nieuw rechthoekig design gekregen en zorgen voor een stoerdere uitstraling. De grille is ook iets breder geworden en voorzien van chrome details. Over het geheel genomen is er voor het exterieur gekozen voor een stijlvoller design zonder het karakter van een echte SUV te verliezen.

Ook het interieur heeft een opfrisbeurt gehad en is voorzien van de laatste technologieën op gebied van connectiviteit. Daarnaast moet het nieuwe interieur nog meer comfort gaan bieden en zorgen voor aangenamere beleving.

Vier verschillende uitrustingsniveaus  

Ook de uitrustingsniveaus zijn voorzien van wat wijzigingen. In prijsvolgorde kan er gekozen worden voor de Life, Zen, Intens en Black Edition. Nieuwe namen zijn hierbij de Zen (ipv de Limited) en de Black Edition (ipv de Bose). Bij de instap Life uitvoering wordt de Kadjar uitgevoerd met de nieuwe TCe 140 GPF-benzinemotor (140 Pk). Onder de standaard uitrusting behoren onder andere handbediende airco, Cruisecontrole en snelheidsbegrenzer, en een instrumentenpaneel met 7 inch kleurenscherm. Vanaf de Zen wordt dit 7 inch scherm al uitgevoerd in een R-Link 2 touchscreen variant, en vanaf de Intens is navigatie ook standaard inbegrepen. De meest luxueuze uitvoering is de Black Edition. Bij deze uitvoering wordt de Kadjar voorzien van onder andere een Bose geluidssysteem, 19 inch lichtmetaal en alcantara bekleding. De Black Edition is stadaard voorzien van de TCe 160 GPF-benzinemotor (160 pk). Deze krachtbron is vanaf de Intens net als automatische transmissie optioneel. Dieselen kan vanaf de Zen uitvoering met de nieuwe Blue dCi 115- dieselmotor (115 pk) ook nog steeds.

De prijzen

Hieronder een overzicht met de vanaf prijzen per uitvoering:

  • Life TCe 140 GPF                   €28.590.-
  • Zen TCe 140 GPF                   €30.590.-
  • Intens TCe 140 GPF              €32.390.-
  • Black Edition TCE 160 GPF   €34.990.-

Dieselen kan vanaf €34.990 met de Zen uitvoering. De Black Edition is er in combinatie met de 115 pk sterke diesel vanaf €38.390.-

De nieuwe Kadjar is vanaf nu te bestellen en zal vanaf januari 2019 bij de dealers staan.

Categorieën