BMW M4 CS 2017

BMW heeft de Nederlandse prijs van de M4 CS bekendgemaakt. Slechts 20 exemplaren vinden hun weg naar ons land, ieder met een prijskaartje van € 147.309,-.

Standaarduitrusting

In BMW’s thuisbasis (München) start in juli de productie van de M4 CS. Ieder exemplaar is standaard voorzien van o.a. OLED-achterlichten, een Professional-navigatiesysteem, M-sportstoelen met Merino-leder en Alcantara, automatische climate control en automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels. Tevens staat een met Alcantara bekleed sportstuur op de optielijst.

De klant kan in totaal kiezen uit vier carrosseriekleuren. Er is keuze uit San Marino Blue, Lime Rock Grey, Alpine White en Sapphire Black.

Zescilinder onder de kap

De M4 CS wordt aangedreven door een 460 pk sterke 3.0 liter zescilinder turbobenzinemotor. Het vermogen ligt, in vergelijking met de M4 Competition Package, 10 pk hoger. Ook het maximumkoppel nam toe tot 600 Nm (+50 Nm). 

BMW koppelt de heerlijk klinkende V6-krachtbron aan een zeventraps M DCT-automaat. De acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/h is in 3,9 sec. gepiept, terwijl de topsnelheid elektronisch is begrensd op 280 km/h.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën