Abarth 695 XSR Yamaha & 695C XSR Yamaha 2017

De Nederlandse Abarth-importeur is eruit wat de 695 XSR Yamaha moet kosten. Deze speciale editie, in samenwerking met het Yamaha Factory Racing Team, is er voor € 37.995,-.

Debuteerde in Genève

Op de Autosalon van Genève, dat van 9 t/m 19 maart 2017 duurde, kon het grote publiek al kennismaken met de 695 XSR Yamaha-editie. In totaal bouwt Abarth 695 exemplaren, waarvan slechts 10 stuks naar Nederland komen. Vanaf deze zomer is hij in de showrooms te bezichtigen.

Pista Grey

De 695 XSR Yamaha, die verkrijgbaar is als coupé en cabriolet, is uitgevoerd in de kleur Pista Grey. Verder is het model te herkennen aan de carbon elementen, 17 inch lichtmetalen Supersport-velgen, het luide Akrapovič-uitlaatsysteem, XSR-badges en het productienummer. Binnenin zien we zwart lederen Sabelt-sportstoelen en carbon op het dashboard. De pookknop en dorpelpanelen zijn als optie leverbaar in carbon.

Een 165 pk sterke 1.4 liter T-Jet-benzinemotor zorgt voor de aandrijving. Optioneel biedt Abarth een Mopar-tuningkit aan, waardoor het motorvermogen wordt verhoogd naar 180 pk. Ook Koni-schokdempers maken deel uit van dit pakket.

Categorieën