Bentley Continental 24 2017

Voorafgaand aan de 24 Uur van Nürburgring, introduceert Bentley een exclusieve uitvoering van de Continental Supersports. Deze versie luistert naar de naam ‘Continental 24’ en wordt slechts 24 keer gebouwd. Prijzen beginnen bij € 250.000,-.

Alleen voor Europa

De Continental 24 is niet alleen exclusief door de beperkte oplage. Bentley ontwikkelde hem namelijk speciaal voor de Europese markt en komt in juli naar ons continent.

Net als de reguliere Continental Supersports, is ook de 24-uitvoering voorzien van een 700 pk sterke W12-motor met 1.000 Nm koppel. De topsnelheid is 336 km/h, terwijl de acceleratie van 0 tot 100 km/h slechts 3,5 seconden in beslag neemt.

Opvallende kleurstelling

Qua kleurstelling biedt het Britse merk twee opties. Zo kan de klant kiezen voor Monaco Yellow/Black Crystal of St. James’ Red/Black Crystal. De Continental 24 staat in alle gevallen op gesmede 21 inch lichtgewicht wielen met, afhankelijk van de gekozen exterieurkleur, gele of rode accenten. Tevens monteert Bentley koolstofvezel buitenspiegelkappen en zwarte remklauwen.

Binnenin is het voornamelijk Alcantara wat je ziet. Het interieur is verder aangekleed met een productienummer op de instaplijsten, fraaie stiksels en een Continental 24-badge op de hoofdsteunen.

Categorieën