Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway 2017

Ter gelegenheid van de marktintroductie van de Logan MCV Stepway, presenteert Dacia de rijk uitgeruste Série Limitée-uitvoering. Dit introductiemodel is vanaf april te bestellen en staat eind mei bij de dealers. Prijzen beginnen bij € 16.880,- (inclusief BTW en BPM).

Zwarte accenten

Qua uiterlijk onderscheidt de Série Limitée-variant zich door middel van zwart gekleurde zijskirts en wielkastverbreders, terwijl de buitenspiegelkappen en dakrails zijn uitgevoerd in Dark Metal. Ook de 16 inch Bayadere-velgen zijn gespoten in deze kleur.

Daarnaast wordt de achterzijde gesierd door een verchroomde skidplate, en prijkt onder de buitenspiegels een ‘Stepway’-opschrift. Ten slotte is de Logan MCV Stepway herkenbaar aan de toegenomen bodemspeling (+50 mm).

Binnenin zien we koperkleurige details rondom de ventilatieroosters en middenconsole. Tevens gebruikte Dacia stiknaden in deze kleur.

Rijke uitrusting

De Logan MCV Série Limitée Stepway zit ruim in zijn spullen. Standaard is hij voorzien van airconditioning, cruise control, parkeersensoren achter, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, een met leder bekleed stuurwiel, Hill-Start Assist en het Media Nav-multimedia- en navigatiesysteem met 7 inch touchscreen.

Speciaal voor de Série Limitée-versie, komt Dacia met speciale lakkleuren aanzetten. De klant kan, naast de reguliere kleuren, kiezen uit Brun Vision, Gris Islande en Bleu d’Azurite.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

TCe 90 (handbak): € 16.880,-

TCe 90 Easy-R (automaat): € 17.380,-

dCi 90 (handbak): € 19.480,-

Categorieën