BMW 6 Serie Coupé M Sport Limited Edition 2017

BMW introduceert de M Sport Limited Edition. Deze tijdelijke uitvoering wordt leverbaar op de 6 Serie Coupé, Cabriolet en Gran Coupé. In totaal bouwt BMW 300 exemplaren, waarvan slechts drie stuks in april naar Nederland komen.

In Sonic Speed Blue metallic

BMW voert de M Sport Limited Edition uit in de nieuwe lakkleur Sonic Speed Blue metallic. Daarnaast is de speciale editie herkenbaar aan de 20 inch lichtmetalen M-velgen en koolstofvezel buitenspiegelkappen.

Het interieur werd ook niet overgeslagen. De M Sport Limited Edition is voorzien van sportstoelen in de kleurencombinatie Black/Fjord Blue. BMW Individual greep de editie aan om de stoelen te bekleden met exclusief Merino leder. Andere bijzondere details zijn de koolstofvezel interieurlijsten en blauwe instaplijsten met M Sport Limited Edition-opschrift.

Drie motoren

Zoals eerder gemeld, is de genoemde uitvoering beschikbaar voor de 6 Serie als Coupé, Cabriolet en Gran Coupé. Qua motorisering kan men kiezen voor een zescilinder benzinemotor (320 pk, 640i), V8-benzinekrachtbron (450 pk, 650i) of zes-in-lijn dieselmotor (313 pk, 640d). Alle varianten beschikken standaard over achterwielaandrijving en een Steptronic-achttrapsautomaat. BMW’s xDrive-vierwielaandrijving is optioneel te bestellen.

Categorieën