Golden Thunder

Wij van dagelijksauto houden wel van een goede kleurencombinatie, en één van de meest iconische combinaties is toch wel zwart met goud. Deze jaren 70 goedgekeurde combinatie is nu verkrijgbaar bij BMW individual, als de Golden Thunder edition.

8 Serie special edition

BMW’s grand tourer leent zich uitstekend voor deze kleurencombinatie, die op de coupe, cabriolet en gran coupe gekozen kunnen worden. Het besluit tussen de lakkleuren Saphire Black en Frozen black metallic is voor de klant. Beide kleuren zullen geaccentueerd worden met gouden accenten. die zowel aan de binnen als de buitenkant te vinden zijn.

interieur BMW 8 Golden Thunder
gouden accenten in het interieur van de BMW 8 Golden Thunder

Retro-ish

De kleur mag dan retro gevoelens opwekken van Alpina’s en formule 1 auto’s uit het verleden. Aan de optielijst te zien zal het daar ook bij blijven. De Golden Thunder komt namelijk standaard met het M-sport pakket, wat 20 inch velgen betekent, M-sport remsysteem en Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System. Voor de Coupé is er nog de mogelijkheid tot een M-spoiler, speciaal voor de gelegenheid in, je raadt het al … Goud! Aan de binnenkant vinden we een hemelbekleding die uitgevoerd is in antraciet Alcantara. Maar de aandacht gaat toch het meest naar het goud geaccentueerde middenconsole, dat helaas niet gecomplimenteerd wordt door gouden luchtroosters.

BMW Golden Thunder pakket

Als pakket bied BMW met de Golden Thunder editie een auto die genoeg geïndividualiseerd is, om als uniek gezien te worden. Vooral de goud doorlopende racestrepen aan de zijkant, geven de auto een bijzondere maar niet over de top look. In combinatie met de BMW i4 concept lijkt hiermee dat BMW zich gaat profileren in metaal kleuren. Wat kan betekenen dat er in de toekomst meer speciale edities gaan komen zoals de Golden Thunder. De verkoop zal starten vanaf september 2020.

Update: helaas

Nederland krijgt slechts vier modellen, die allemaal al verkocht zijn. Misschien kun je één van de verkopers overtuigen om hem aan je af te staan. Want staat die BMW Golden Thunder niet beter bij jou???

Categorieën