Bentley Flying Spur V8 S Black Edition 2017

Bentley heeft zojuist de specificaties onthuld van de nieuwe Flying Spur V8 S Black Edition. De juiste auto wanneer het gaat om luxe en prestaties.

Donker exterieur voor de Flying Spur

De designers van Bentley hebben het interieur en exterieur aangepast. De koplampen en achterlichten hebben een kenmerkende donkere tint, terwijl de grille, raamlijsten, koplampsproeiers en deurgrepen zijn afgewerkt met hoogglans zwarte lak. De 7-spaaks 21 inch wielen zijn op maat gemaakt, en is net als veel andere delen ook in hoogglans zwart uitgevoerd.

Mix van zwart en rood

Het interieur wordt beheerst door een donkere kleur met rode lijnen. Deze zie je aan de wangen van de stoelen, die samen komen achter de hoofdsteunen. Dezelfde rode lijn bevindt zich ook in de hemelbekleding. De Flying Spur V8 S Black Edition heeft ook fineer in zwarte pianolak en een 3-spaaks Sport Plus-stuurwiel, passend bij de rest van het interieur.

528 pk sterke V8

De 4.0 liter V8-krachtbron levert 528 pk en 680 Nm koppel. Hiermee is de Black Edition in staat is om in 4,9 seconden naar de 100 km/h te sprinten en een topsnelheid van 306 km/u te halen. Deze krachten worden verdeeld over alle vier de wielen, waarvan 40% naar de voorwielen voor stabiel rijgedrag tijdens verschillende weersomstandigheden.

Categorieën