Bentley Continental GT Convertible Galene Edition 2017

Bentley introduceert de Continental GT Convertible Galene Edition. Deze speciale editie is geïnspireerd op luxe jachten, dat is af te lezen aan het in- en exterieur. In totaal bouwen de Britten slechts 30 exemplaren.

Gepolijste wielen en houten details 

De personaliseringsdivisie van Bentley, genaamd Mulliner, is verantwoordelijk voor de recent onthulde uitvoering. De exclusieve Continental GT Convertible is gespoten in de kleur Glacier White, met rondom de auto een sierstrip in Sequin Blue. Niet alleen de carrosserie is fraai afgewerkt, ook de gepolijste 21 inch wielen.

Het exterieur van de Galene Edition is vooral licht van kleur. Dit geldt overigens ook voor de binnenzijde, al is de middenarmsteun bekleed met Alcantara. Het interieur is voorzien van lederen bekleding, wat wordt gecombineerd met houten details. Zo zijn de laadvloer en het dashboard in hout uitgevoerd. Uiteraard is dit een verwijzing naar luxe jachten.

Geblazen achtcilinder

Onder de motorkap van de Continental GT Convertible Galene Edition schuilt een 4.0 liter twin-turbo V8. Het maximumvermogen bedraagt 508 pk, terwijl het koppel op 660 Newtonmeter ligt.

Categorieën