Volkswagen Polo Beats 2018

Veel merken presenteerden afgelopen week een nieuwe uitvoering voor hun B-segmentauto. Ook Volkswagen, die de Polo Beats introduceert. Hij is nu bestelbaar en is er vanaf € 20.030,-.

Polo met Beats-uiterlijk

Uiterlijk is de Polo Beats te herkennen aan de 16 inch lichtmetalen ‘Torsby bi-color’-velgen, Beats-badges op de B-stijlen, zwarte buitenspiegelkappen en Beats-striping op de motorkap en het dak. Qua exterieurkleur heeft men drie keuzes: Flash Red, Deep Black en White Silver.

Binnenin vallen de voorstoelen met Tracks 2-bekleding en speciale vloermatten op. De Beats-logo’s op de dorpellijsten en speakers in de A-stijlen springen eveneens meteen in het oog. Daarnaast heeft Volkswagen het stuurwiel, de pookknop en handremgreep met leder afgewerkt.

300 Watt-versterker

Bij de Polo Beats draait het natuurlijk met name om het Beats-audiosysteem. Het omvat een achtkanaals 300 Watt-versterker, zes luidsprekers en een subwoofer. Naast de fraaie audio-installatie, zijn elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en het Radio Composition Colour standaard. Laatstgenoemde is te bedienen via het 16,5 cm touchscreen.

Als motorisering is de Polo Beats bestelbaar met een 1.0 liter MPI (75 pk) of 1.0 liter TSI (95 of 115 pk). Alle vermogensversies hebben een handgeschakelde zesbak, al is de 95 pk-variant er ook met een zeventraps DSG-automaat.

Categorieën