Audi A5 Sportback S line edition 2017

Het Duitse Audi lanceert een nieuwe uitvoering voor de A5 Sportback, namelijk de S line edition. Hij is per direct verkrijgbaar, terwijl de prijzen beginnen bij € 47.035,- (inclusief BTW en BPM).

Sportieve voorbumper

De S line edition bestaat uit een S line exterieur- en interieurpakket. Hij is te herkennen aan de LED-koplampen, sportieve voorbumper en achterbumper met diffuser. Ook vallen de 18 inch lichtmetalen velgen en verchroomde uitlaatsierstukken op.

Aan de binnenkant van de Audi A5 Sportback S line edition komen we stoelen tegen met S line-bekleding in leer en stof. Verder zien we een multifunctioneel stuurwiel, een met leder beklede versnellingspook en verlichte instaplijsten met natuurlijk het S line-logo.

Pakket verkrijgbaar voor € 2.500,-

Qua uitrusting beschikt deze uitvoering over o.a MMI-navigatie, een licht- en regensensor, airconditioning en diverse Audi Connect-diensten.

De S line edition is leverbaar in combinatie met alle motoren. Het pakket is te verkrijgen voor € 2.500,-. Hiermee bedraagt de vanafprijs voor de A5 Sportback S line edition € 47.035,-. Voor dit bedrag krijg je de 1.4 liter TFSI-benzinemotor met 150 pk en een automatische versnellingsbak.

Categorieën