Audi A4 S line black edition 2017

Audi levert de A4 nu ook als sportieve S line black edition. Prijzen starten bij € 46.000,- en is tot het einde van 2017 bij de dealers te verkrijgen.

S line black edition met zwarte details

De Audi A4 Limousine en A4 Avant S line black edition zijn te herkennen aan de zwarte Audi-ringen op de achterportieren, de in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegels en het zwart getint glas vanaf de B-stijl. Tevens zijn ook de dorpels voorzien van hoogglans zwart, alsmede de onderzijde van de voorbumper.

Aan de binnenkant van deze bijzondere A4 S line black edition tref je een zwart lederen multifunctioneel stuurwiel, lederen bekleding met rode stiksels en houten decoratielijsten in zwarte pianolak. Het lichtpakket, waarmee je de verlichting in het interieur regelt, is standaard aanwezig.

Complete uitrusting

Het Duitse Audi voorziet beide A4-modellen standaard van een complete uitrusting, met o.a. comfort-airconditioning, MMI-navigatie, Audi Connect-diensten, Audi Sound System, een licht-/regensensor, diefstalalarm, LED-koplampen en -achterlichten en LED-instapverlichting met Audi-logo.

De speciale uitvoering is in combinatie met alle benzine- en dieselmotoren leverbaar, behalve met de 2.0 liter TDI ultra. Standaard worden deze krachtbronnen gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Optioneel is een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling bestelbaar.

Categorieën