Škoda Karoq 2017

Na de bekendmaking van de vanafprijs, zijn nu alle prijzen van de Škoda Karoq bekendgemaakt. De klant kan tevens kiezen uit twee Business-uitvoeringen voor de Ambition en Style.

Vier uitvoeringen

De standaarduitrusting (Ambition) omvat o.a. 16 inch lichtmetalen velgen, cruise control, airconditioning, LED-dagrijverlichting en -achterlichten en een met leder bekleed stuurwiel. Ook de veiligheidsuitrusting is behoorlijk. Denk aan een lichtassistent, maar ook aan Front Assist (inclusief City Emergency Brake) en Predictive Pedestrian Protection.

De duurdere Karoq Style beschikt standaard over 17 inch lichtmetaal, Climatronic-airconditioning, LED-koplampen en -interieurverlichting, een regensensor en stembediening.

Naast de reguliere Ambition- en Style-variant, biedt Škoda ook twee Business-uitvoeringen aan. Deze heten Ambition Business en Style Business.

Vier motoren

Het motorenprogramma omvat vier motoren: twee op benzine en twee diesels. Een 1.0 liter TSI (115 pk) dient als basismotorisering, terwijl de 1.5 liter TSI ACT (150 pk) de krachtigste benzinemotor is. Het dieselaanbod bestaat uit de 1.6 liter TDI (115 pk) en 2.0 liter TDI (150 pk). Laatstgenoemde beschikt standaard over vierwielaandrijving en een DSG-automaat.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Ambition: € 28.990,-

Style: € 31.890,-

Ambition Business: € 29.990,-

Style Business: € 33.190,-

Categorieën