Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Leidschendam zijn de eerste Nederlandse steden waar Polestar Spaces de deuren openen. De Spaces worden gevestigd op zogenoemde A-locaties.

Polestar Spaces zijn geen showrooms

“Spaces. Our farewell to car dealerships”. Hiermee geeft Polestar duidelijk aan, afstand te nemen van dealers zoals we die nu kennen. En dat is niet zomaar een uitspraak.

Zo vind je bij de Polestar Spaces geen verkopers. Alleen enthousiaste experts die je helpen met al je vragen. Die werken overigens niet op basis van commissies en hebben geen targets. Ze zijn er puur en alleen om je te assisteren. 

Polestar heeft flink werk gemaakt van de uitstraling van de Spaces. Minimalisme staat centraal. De ruimtes hebben wel wat weg van een kunstgalerij. Alles wat mogelijk afleidt van de auto’s is weggelaten. 

Tentoonstelling van auto-onderdelen

Zo ontstaat er een ontspannen sfeer, waarin je helemaal ondergedompeld wordt in de wereld van Polestar. Verspreid door de Spaces heen, worden auto-onderdelen tentoongesteld.

Onderdelen worden als kunstobjecten tentoongesteld in de Polestar Spaces
Onderdelen worden tentoongesteld als kunstobjecten

Denk aan een velg, een demper, de elektromotoren en remschijven. Daardoor word je ook weer herinnert aan de sportieve insteek van de Polestar modellen.  

Je vindt er ook alles om je eigen Polestar samen te stellen. Dat kan natuurlijk via de configurator, maar het is leuker om de opties in het echt te bekijken. 

In de Polestar Spaces vind je voorbeelden van leer, lakkleuren en meer
Bekijk de verschillende soorten leer, sierstrips en lakkleuren

Verschillende soorten leer, sierstrips en lakkleuren liggen voor je uitgestald. Net een atelier. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om in de auto’s plaats te nemen. 

Nederland is het vijfde land waar Polestar hun Spaces opent. Er zijn al vestigingen in België, Noorwegen, Zweden en China. 

Eerste openingen op 25 juli

Op 25 juli gaan de eerste twee Spaces open. Die in Eindhoven en Rotterdam. In Leidschendam wordt op die dag een pop-up store geopend. Later volgt de definitieve vestiging. De Space in Amsterdam gaat later dit jaar open. Een datum wordt nog niet genoemd.

Categorieën