De Tesla van Elon Musk komt vaak in het nieuws. Telkens komen er weer nieuwe mogelijkheden en gadgets bij. Een volledig elektrische auto die ook nog eens extra zuinig rijdt. Daarnaast is het één van de snellere auto’s op de markt, vooral in zijn prijscategorie. Veel van deze extra gadgets kosten extra geld, maar ze zijn toch leuk om te hebben. Zo kan er binnenkort gewoon gegamed worden in de auto. Dat is natuurlijk niet zo verstandig tijdens het rijden, maar zeker handig tijdens het opladen.

Connectivity +

Connectivity + is een van de meest standaard pakketten van Tesla. Bij de standaardversie zit alleen de navigatie inbegrepen. Dat is natuurlijk logisch, want een luxe auto zonder navigatie is natuurlijk niet echt luxe. Maar met de plus versie komen er een heleboel extra’s kijken.

Zo krijg je een live verkeersweergave, live camerabeelden bekijken (sentry mode), satellietkaarten, video streaming, muziek streaming en een internetbrowser. Deze mogelijkheden maken een elektrische auto niet alleen veiliger maar ook leuker. Je kunt niet binnen 5 minuten de tank volgooien, maar wel gemakkelijk films kijken en muziek luisteren in plaats van je mobiel te gebruiken.

Internet eindeloze mogelijkheden

Wanneer er een mogelijkheid is om met je auto op het internet te surfen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het internet staat namelijk vol met spelletjes, filmpjes en educatieve programma’s. Zo kun je via de auto aan school werken en een film bekijken. Ook kun je jezelf vermaken met de online Novomatic gokkasten en lekker achterover liggen terwijl je een spelletje speelt.

Het grote multimediascherm van de Tesla is hier ideaal voor. Zo hoef je ook niet elke keer je telefoon erbij te pakken en dan heb je ook nog eens een groter scherm om op te spelen. Zorg wel dat je geen ruzie maakt met de andere passagiers voor wie er aan de beurt is!

Speel bewust 18+

Binnenkort te linken met Steam

De droom van elke gamer komt nu echt uit. Elon Musk wilt namelijk van de Tesla’s een ‘’Steam Deck” maken. Dit houdt in dat je via het scherm op Steam kan en elke game kan spelen. Er staan meer dan 50.000 spellen op en het is dus een slimme keuze van Musk. Op het moment is er al Tesla Arcade waar al leuke spellen op staan, maar binnenkort zullen de parkeerplaatsen vol staan met Teslagamers. Je hoeft alleen maar een controller mee te nemen en die te verbinden met bluetooth. Games waarbij je racet zijn al erg spannend en leuk, maar stel je het eens voor om te spelen in zo’n top auto.

Honderden extra gadgets

Tesla heeft meer accessoires dan elke andere auto. Sommige zijn puur voor de leuk, terwijl andere veiligheid, comfort of gezelligheid verbeteren. Zo zijn er speciale luchtbedden die precies passen in de achterkant van de auto. Dat scheelt een hoop geld dat je normaal stopt in hostels en appartementen.

Ook kun je een verbeterde versie van Flitsmeister downloaden, zodat je geen verkeersboetes meer riskeert. Met zonneschermen houd je de auto lekker koel en met een draaibaar touchscreen kun je lekker achterover een film kijken. Een echte droomauto dus!

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *