Als je van plan bent om naar een evenement in de AFAS Live te gaan, wil je natuurlijk zeker weten dat je gemakkelijk kunt parkeren zonder gedoe. Het vinden van de perfecte parkeerplek rondom AFAS Live kan echter een uitdaging zijn, vooral als je niet bekend bent in Amsterdam-Zuidoost. In dit artikel gaan we je alles vertellen wat je moet weten over parkeren AFAS Live, inclusief handige tips en aanbevelingen.

Inleiding: AFAS Live in Amsterdam-Zuidoost

Laten we beginnen met een korte introductie van de locatie zelf. AFAS Live is een van de populairste evenementenlocaties in Nederland, gelegen in Amsterdam-Zuidoost. Het trekt duizenden bezoekers voor concerten, sportevenementen en andere entertainment activiteiten. Maar voordat je kunt genieten van je favoriete optreden, moet je een goede parkeerplek vinden.

De opties voor parkeren voor je concert in AFAS live

P1 – Ziggo Dome Parking

De P1-parkeergarage is direct onder de Ziggo Dome gelegen en biedt gemakkelijk toegang tot het evenement. Het is echter meestal snel vol tijdens grote evenementen, dus vroeg arriveren is aan te raden. Parkeren Ziggo Dome is vrijwel het handigste als je een evenement hebt geboekt in het Ziggo Dome.

P2 – Transferium Arena

Dit is een goede optie als je bereid bent een korte wandeling te maken. Het is vaak minder druk dan P1 en biedt een betaalbare parkeermogelijkheid.

P3 – Parking ArenAPoort

Deze parkeerplaats ligt iets verder weg, maar biedt voldoende ruimte en is meestal een goede keuze als je wat geld wilt besparen.

Andere mogelijkheden dan een parkeergarage..

Een van de handigste manieren om te parkeren rondom AFAS Live is het gebruikmaken van de beschikbare parkeergarages. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt van de locatie, zoals de P1 Parking Amsterdam ArenA en Parking Boulevard. Deze garages bieden beveiligde parkeerplaatsen en zijn op loopafstand van AFAS Live. Maar als deze vol zijn, ben je geneigd om een alternatief te zoeken.

Parkeren in de omliggende wijken

Een andere optie is parkeren op straat in de omliggende wijken. Let echter op de parkeerregels en tarieven, want deze kunnen variëren. Zorg ervoor dat je op een legale parkeerplek staat en dat je parkeertijd voldoende is voor je evenement.

Online reserveren, zodat je voorrang hebt!

Sommige parkeergarages rondom AFAS Live bieden de mogelijkheid om je parkeerplaats online te reserveren. Dit kan handig zijn, vooral op drukke evenement avonden. Je kunt vooraf je plekje reserveren en zo verzekerd zijn van een parkeerplek.

Tips voor het vinden van de perfecte parkeerplek

Kom vroeg richting AFAS live

Als je zeker wilt zijn van een goede parkeerplek, kom dan vroeg aan. Hiermee vermijd je de drukte en vergroot je je kansen op een gunstige parkeerplek.

Gebruik parkeerapps, zoals Parkbee

Er zijn verschillende parkeer apps beschikbaar die je kunnen helpen bij het vinden van beschikbare parkeerplekken en het betalen van parkeertarieven. Een populaire optie is Parkbee waar je gemakkelijk en snel je parkeerplek kunt reserveren.

Carpoolen

Overweeg om te carpoolen met vrienden of medebezoekers. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook parkeerruimte.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *