Als ondernemer zijnde moet je natuurlijk opvallen tussen de concurrenten. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Zo kun je natuurlijk opvallen op online gebied, maar ook op offline gebied. Een voorbeeld van dat laatste, is dat je ook kunt opvallen met jouw bedrijfsauto. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Hieronder geven we je een aantal tips.

Tip 1. Rijd rond in een representatieve auto

Om op te vallen in het verkeer, is het belangrijk om rond te rijden in een representatieve auto. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voor het werk rondrijdt in een barrel – tenzij je op een negatieve manier wil opvallen. Kies daarom voor een nette auto waarin jij wel gezien wil worden. Heb jij het geld niet liggen om een goed uitziende auto te kopen? Dan kun je er ook voor kiezen om een auto te leasen. Je kunt gloednieuwe auto’s leasen, maar ook occasions die net zo kwalitatief in orde zijn als een nieuwe wagen. Een occasion lease je al binnen een paar tellen.

Tip 2. Auto bestickeren

Om jouw auto écht op te laten vallen, kun je de auto bestickeren. Houd er wel rekening mee dat je de auto leaset: als je kiest voor operational lease mag je de auto in veel gevallen niet bestickeren, aangezien deze weer na de leaseperiode moet worden ingeleverd. Gelukkig kun je met financial lease wel zelf weten wat je met de auto doet, en kun je ‘m dus ook zonder problemen bestickeren – check wel eerst de voorwaarden. Kies daarom voor financial lease en laat jouw auto beletteren voor opvallende reclame. Laat jouw logo prominent naar voren komen, en zorg natuurlijk dat de website en jouw telefoonnummer goed zichtbaar zijn. Zeg maar hallo tegen meer naamsbekendheid!

Tip 3. Kies voor elektrisch

Er zijn meerdere manieren om op te vallen met jouw auto als ondernemer. Zo moet de auto er natuurlijk een beetje goed uitzien, en is het een goede optie om de auto te laten beletteren. Toch is er nog een belangrijk onderdeel waar je over na kunt denken als het gaat om meer impact maken als ondernemer zijnde. Je kunt namelijk jouw imago een boost geven als je kiest voor een elektrische auto. Met een elektrische auto laat jij aan de buitenwereld zien dat jij geeft om het milieu en hier een steentje aan bij wil dragen met jouw onderneming. Een elektrische auto leasen is in dit geval erg aantrekkelijk, waarbij je ook nog eens recht hebt op fiscale voordelen. Op naar een betere wereld.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *