Onze eigen Max Verstappen is enorm dominant in het 2022 seizoen van de Formule 1. Waar aan het begin van het seizoen niets de kant van Red Bull op leek te vallen en de mannen van Ferrari – Charles Leclerc en Carlos Sainz – beide serieus kanshebbers voor de titel leken te zijn, zijn de kaarten nu totaal anders geschud. Max Verstappen heeft ruim 100(!) punten voorsprong op zijn teamgenoot Sergio ‘Checo’ Perez en Charles Leclerc, waardoor de kans dat hij er dit seizoen met de titel vandoor zal gaan groter en groter wordt. Dit is natuurlijk super, maar ergens ook jammer. Erg spannend is het kampioenschap hierdoor niet. Helemaal als Verstappen vier of zelfs vijf(!) rondes voor de laatste race weet te winnen, staat er nog maar extreem weinig op het spel – waarom zou je dan nog kijken, eigenlijk? Voor het kampioenschap maakt het toch niet meer uit. Maar je kunt ook wedden op de Formule 1. Door te wedden op Formule 1 is iedere wedstrijd weer spannend en zit je tot de laatste seconde vol spanning naar de wedstrijd te kijken.

Hoe werkt het?

Wedden op de Formule 1 is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Voorafgaand aan de wedstrijd maak je eigenlijk maar één keuze: wie gaat er winnen? Als jij er uit bent, dan kan je op die coureur inzetten. Mocht je het inderdaad juist hebben, dan win je een bedrag. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van hoe andere spelers nadenken over de verloop van de wedstijd. Als veel mensen het met jou eens zijn en óók denken dat coureur A zal winnen, zal het een relatief laag bedrag zijn. Als jij daarentegen op een obscure speler wedt waarvan NIEMAND denkt dat hij zal winnen – denk bijvoorbeeld aan de Canadees Nicholas Latifi van het Williams Racing Team – en hij weet op miraculeuze wijze toch te winnen, dan win je juist een heleboel knaken. Of daardoor wedden op Latifi een goed idee is, is een tweede, maar het kán in ieder geval wel.

Ook niet onbelangrijk

Let ook op bonussen. De website biedt namelijk vaak bonussen aan, helemaal op het moment dat je voor de eerste keer een storting doet. Een bonus is bijvoorbeeld extra speeltegoed of een andere kleine monetaire winst. Dat is natuurlijk lekker, want gratis is altijd goed, wat ons betreft. Mocht je daarom op het punt staan om een storting te doen, check dan vooral of je wellicht aan een van de voorwaarden voldoet óf er een code is die je kan inzetten om zo nog meer waarde uit je geld te halen. Meer speeltegoed is wat ons betreft altijd gewenst, dan kan je natuurlijk meer spelen! Veel succes en wijsheid bij jouw volgende weddenschap op de Formule 1, maar vooral heel veel plezier bij de volgende F1 wedstrijd. We hopen dat je er zo met nóg meer plezier naar kan kijken.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *