We weten allemaal dat profvoetballers een luxe leven leiden, goede prestaties leiden tot een groot contract en een groot contract betekent een hoop geld en dat betekent dat je overal jouw geld aan kan besteden. Een van de opvallende kenmerken van voetballers die hoge salarissen verdienen en veel geld uitgeven voor hun luxe levensstijl, is het hebben van extravagante auto’s. Een belangrijk onderdeel van het luxe leven van voetballers zijn hun auto’s en daarom proberen ze met elkaar te concurreren door de meest luxe auto te bezitten. Wie wil er in een oude auto rijden als jouw teamgenoten in Ferrari’s en Lamborghini’s rijden?

Het jaarsalaris en het geldbedrag dat populaire voetballers bezitten, is meer dan je je kunt voorstellen. Hun rijkdom gaf hen de mogelijkheid om alles te kopen wat ze wilden inclusief luxe auto’s.

Hier zijn de top 4 duurste auto’s van voetbalspelers.

Karim Benzema

Net als veel andere voetballers heeft Karim Benzema een verzameling van sportwagens, maar zijn mooiste is toch wel de Bugatti Veyron die maar liefst 175 miljoen euro waard is. Er zijn er maar 450 van gemaakt, heeft een vermogen van 1.350 pk en een snelheid van 425 km per uur.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović is een Zweedse profvoetballer geboren en is een van de beste voetballers ter wereld. Zijn duurste auto is Ferrari Enzo Ferrari. Deze auto wordt geleverd met een motor van 650 pk en kan in ongeveer 2,7 seconden van 0-100 km per uur bereiken. Deze auto heeft een basisprijs van ongeveer 1.2 miljoen euro , maar hij heeft een Limited Edition-auto die hem ongeveer 1.6 miljoen euro kost.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is een van de meest populaire voetbal spelers en ook een van de beste en heeft de hoogste Instagram-volgers van alle voetballers. Hij kocht zijn duurste auto, de Bugatti La Voiture Noire in augustus 2020, de auto werd geleverd met een 8L Quad-turbomotor, 1500 pk en heeft een maximumsnelheid van 420 km/u. Deze auto kostte Ronaldo 16.5 miljoen euro’s  en is daarmee de duurste auto die hij bezit.

Lionel Messi

Lionel Messi is ook een van de meest bekende voetbalspelers die er bestaat, zijn duurste auto is een Ferrari 335 S Spider Scaglietti die afkomstig is uit 1957, die hij op een veiling kocht voor 32.8  miljoen euro. Deze auto werd geleverd met 400 pk en een maximale snelheid van 190 mph (305 km per uur) . Deze auto is de duurste auto die Messi bezit.

Lijkt het jou wat om ook zo een auto te bezitten? Misschien moet je op jouw favoriete voetballer wedden tijdens het WK die der aankomt. Gokken op voetbal kan veel belonend zijn als je goed je research doet en jouw intuïtie voelt en wie weet misschien koop jij ook binnenkort een auto, misschien niet op zo een grote maar alles kan.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *