Renault-bedrijfswagens

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan zul je overspoeld worden door het aanbod. Toch zijn er een aantal die er met kop en schouders bovenuit steken. In dit artikel bespreken we daarom de vijf meest populaire bedrijfswagens van het moment.

1. Mercedes Sprinter

Niet voor niets is deze bedrijfswagen al jarenlang de populairste optie. De Mercedes Sprinter is een bedrijfsbus voor transport maar dient gerust ook als personenvervoer. Door het brede scala aan opties en varianten is er voor bijna elke branche wel een Mercedes Sprinter uitvoering die past bij de wensen en behoeftes van de onderneming. Ook de prijs-kwaliteit verhouding en het lage brandstofverbruik is is een geliefd onderdeel van deze bedrijfsbus.

2. Renault Trafic

Je ziet deze bedrijfsbus vast vaak rijden: de Renault Trafic. Deze bedrijfsbus heeft een ontzettend praktische cabine met veel opbergruimte, wat het een ideale bus maakt voor de bouw of logistiek vervoer. De Renault Trafic heeft zelfs een opklaptafel, wat administratie doen onderweg een stuk gemakkelijker maakt.

3. Ford Transit

De Ford Transit is ook een favoriet in de bedrijfsbussen branche. Dit komt omdat deze bedrijfsbus van alle gemakken voorzien is en de kosten relatief laag zijn. Bij de Ford Transit hebben ze er alles aan gedaan om jouw werk zo eenvoudig mogelijk te houden. Zo is de laadruimte bijvoorbeeld voorzien van standaard maten van buizen, pallets en planken. Zo weet je zeker dat jij je materiaal kunt vervoeren. Tot slot is het onderhoud aan de auto gemakkelijk zelf te doen, want de onderdelen zijn zo gepositioneerd dat deze makkelijk te verwijderen en vervangen zijn.

4. Opel Vivaro

De Opel Vivaro lijkt op de Renault Trafic. Zo heeft de Vivaro de ideale “werkplek” in de auto gecreëerd. Ben je veel onderweg maar heb je ook flink wat administratief werk te doen? Dan is dit jouw bedrijfsbus. De klaptafel kun je zo uitklappen en met papierwerk en laptop aan zitten. De cabine is daarnaast optimaal ingericht om zoveel mogelijk laadruimte voor materialen en gereedschappen de hebben.

5. Volkswagen Transporter

Een vertrouwde naam in de bedrijfswagenbranche: Volkswagen Transporter. Zeker voor ondernemers in de bouw is dit een geliefde bus. De Transporter heeft een ideale en functionele laadruimte waar gegarandeerd jouw spullen inpassen. Er is zelfs nog genoeg ruimte om speciale kasten in de laadruimte te plaatsen om jouw materialen en gereedschappen netjes in op te bergen.

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *