Opel Vivaro & Opel Movano 2016

De bedrijfswagens van Opel, de Vivaro en Movano, zijn per direct leverbaar met het nieuwe Navi 80 IntelliLink-infotainmentsysteem. Prijzen voor het zojuist genoemde systeem bedragen in de Vivaro € 1.300,-, terwijl voor de Movano € 1.400,- neergeteld moet worden.

7 inch touchscreen

Het nieuwe Navi 80 IntelliLink-infotainmentsysteem in de Opel Vivaro en Movano beschikt over een 7 inch touchscreen, die d.m.v. spraakbesturing en het multifunctionele stuurwiel eenvoudig is te bedienen. Het navigatiesysteem, dat gebruik maakt van TomTom Live Services, meldt live verkeersinformatie, stelt alternatieve routes voor, maar geeft ook bijvoorbeeld winkels en restaurants weer. Routes worden op het touchscreen in 2D of 3D weergegeven.

USB-aansluiting en Bluetooth

Smartphones zijn via de USB-aansluiting of Bluetooth eenvoudig aan het systeem te koppelen, bijvoorbeeld voor het streamen van muziek. Door de USB-aansluiting is het mogelijk om foto’s en video’s weer te geven. Ten slotte is er ook een AUX-aansluiting aanwezig om andere apparaten te koppelen aan het systeem.

Categorieën