Polestar_2_Plugsurfing_003

Polestar is voor de lancering van de Polestar 2 een samenwerking aangegaan met Plugsurfing, Het Duitse  bedrijf dat op dit moment meer dan 195.000 publieke laadpunten heeft, belooft hiermee het laden binnen Europa gemakkelijker te maken. De RFID laaddruppel van Plugsurfing zal standaard geleverd worden bij iedere nieuwe Polestar 2 in Europa, dit geeft de gebruiker een mogelijkheid om alle processen gemakkelijk via één app te regelen. Tevens worden de kosten van het laden met Plugsurfing binnen Europa, van één bankrekening afgeschreven voor nog meer gemak.

“Dit Europese partnership met Plugsurfing is de eerste waarmee we komen en maakt de weg vrij voor meer samenwerkingen die ook nationale en lokale oplossingen zullen omvatten.”

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.
Polestar 2 Plugsurfing
Polestar 2

In het android-infotainmentsysteem van de Polestar 2 is het geïntegreerde Google Maps navigatiesysteem geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. Om Polestar bestuurders nog meer gebruiksgemak te bieden bij het gebruik van Plugsurfing, wordt de klant bij ontvangst van de Polestar 2 geïnformeerd over de laadinfrastructuur. en de specificaties voor het gebruik van de Plugsurfing oplossing.

Polestar het merk

In combinatie met de pas geïntroduceerde Precept concept car laat Polestar zien dat het zich steeds meer profileert als een op zichzelf staand concern. De vormgeving zal steeds meer een eigen gezicht krijgen. Wat te zien zal zijn in de Polestar 3, een volledig elektrische performance SUV die later volgt.

Polestar Precept concept car
Polestar Precept concept car